TOLKE BLOGGEN

. . .

Tolkning og Oversættelse i Fokus

På tolke bloggen vil du opdage en fascinerende udforskning af de seneste tendenser og udviklinger inden for tolkning, samt få nyttige tips og råd til at forbedre dine tolkefærdigheder. Derudover vil du også opleve en dybtgående analyse af de udfordringer, som tolkere ofte står overfor i deres daglige praksis. Vi håber, at vores tolkeblog bliver en inspirationskilde og en informationsresurse for tolke.

BLIV GODKENDT TOLK HOS OS​

Vigtigheden af effektiv kommunikation gennem tolkning

Brug af tolkning er afgørende for at sikre forståelse og kommunikation mellem mennesker med forskellige sprog og kulturer . . .

Vigtigheden af brug af tolkning for ukrainske flygtninge

Ukrainske flygtninge udgør en betydelig del af den flygtningestrøm, der har fundet sted i de seneste år. De har ofte været tvunget til at forlade deres hjem på grund . . .

Kan alle tosprogede blive tolke?

Tolkning er en kompleks disciplin, der kræver mere end bare evnen til at tale to sprog. Der er en række færdigheder og kvalifikationer, der kræves for at blive en vellykket tolk . . .

Mange tolke kan arbejde som mentorer

Tolke er ofte anset for at være specialister i tosproget kommunikation, men mange af dem har også andre færdigheder og kompetencer, der gør dem velegnede . . .

Fordele og udfordringer ved at være tolk: et indblik i et spændende og vigtigt job

At være tolk er et spændende og udfordrende job, der kræver en stor mængde færdigheder og kompetencer. Tolke spiller en vigtig rolle i at hjælpe mennesker med forskellige . . .

Fremtiden for tolkning og versættelse med AI

Teknologi har ændret måden, vi kommunikerer på, og det har også haft en stor indflydelse på tolke- og oversættelsesbranchen . . .

JOB OG KARRIRERE

Maya’s Tolkeservice søger altid engagerede, pålidelige og sprogligt kompetente tolke. Send os din ansøgning via nedenstående formular, med information om hvor du bor, hvilke sprog du tolker, dine kontaktinformationer samt evt. tidligere erfaring. Hvis du har gennemgået tolkekursus/uddannelse bedes du ligeledes indsende dokumentation for dette sammen med din ansøgning.

Close Navigation
×