VOICEOVER

Vi tilbyder både voice-over og speak – på mere end 100 forskellige sprog og dialekter. Kontakt os for at høre nærmere om vi kan hjælpe dig med netop dine behov.

VI HAR SPECIALISTER INDENFOR

Energi og miljø
Maskinekonstruktion
Fødevareindustrien
Landbrug og transport
IT- og telebranchen
Elektronik
Bygge og anlæg
Arkitektbranchen

VOICE-OVER TIL DINE BEHOV

Vi tilbyder voice-overs og speak skræddersyet til dig, så du kan nå ud til din målgruppe på en indbydende og direkte facon.

På et sit-down møde vil vi indgå i en dialog med dig, og høre, hvad dine behov er, og dernæst udvælge den voice-over artist, der bedst matcher dine behov – både med hensyn til køn, sprog og dialekt.

LYD I TOP-KLASSE

Vores artister indtaler i et professionelt lydstudie, oprettet til formålet. Vi kan dermed garantere kvalitet af lyd i top-klasse.

Vi indtaler på mere end 100 sprog og dialekter, som du frit kan vælge imellem.  kan også vælge mellem mange forskellige dialekter. Kontakt os gerne for mere information om hvordan vi kan skræddersy en løsning til dig.

FASTE SAMARBEJDSPARTNERE

Vi oplever at de fleste af vores kunder foretrækker faste oversættere og korrekturlæsere på deres projekter. Der oprettes derfor et fast hold der kender til netop jeres behov, tone-of-voice, terminologi, mm.

HURTIGT SVAR

Vi skræddersyr sprogløsninger tilpasset dine behov. Kontakt os i dag, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprogbehov.

Close Navigation
×