TEKNISK-OVERSÆTTELSE

Teknisk oversættelse kræver oversættere med stor viden indenfor terminologi af teknisk karakter. Vores oversættere har stor erfaring indenfor en bred vifte af tekniske områder. Du kan nederst på siden se et udpluk af disse.

 Vi sikrer høj kvalitet, hurtig levering, og sørger for at vi holder os så tæt på den originale tekst som muligt, når det gælder fagtermer på de forskellige sprog.

Vores oversættere er klædt på til at levere alle former for teknisk oversættelsestjenester – herunder systembeskrivelser, brugermanualer, sikkerhedsanvisninger, produktdokumentation mm.

VI HAR SPECIALISTER INDENFOR

Energi og miljø
Maskinekonstruktion
Fødevareindustrien
Landbrug og transport
IT- og telebranchen
Elektronik
Bygge og anlæg
Arkitektbranchen

SÅDAN KVALITETSSIKRER VI VORES TEKNISKE OVERSÆTTELSER

Den gode tekniske oversættelse har brug for en fagligt kompetent oversætter, med forstand på den præcise terminologi. Hvert teknisk fagområde har et specifikt sprogbrug og en lang liste med specifikke begreber.

Det er derfor nødvendigt at oversætteren har indgående viden indenfor det specifikke fagområde. Har I krav til terminologien, vil disse blive taget i betragtning, så oversættelsen lever op til både krav og forventninger.

Når det kommer til avancerede, tekniske beskrivelser og forklaringer, har de fleste mennesker det nemmest, og opnår den bedste forståelse, hvis denne fremkommer på deres modersmål. En indgående forståelse kan, i visse tilfælde, være den forskel der stopper en ulykke fra at ske.

Vores oversættere har, som sagt, erfaring indenfor en bred vifte af fagområder. Se listen foroven.

Listen her er ikke komplet. Er dit fagområde ikke på listen, så kontakt os gerne for at høre om vi har en oversætter med ekspertise indenfor dit område.

FASTE SAMARBEJDSPARTNERE

Vi oplever at de fleste af vores kunder foretrækker faste oversættere og korrekturlæsere på deres projekter. Der oprettes derfor et fast hold der kender til netop jeres behov, tone-of-voice, terminologi, mm.

HURTIGT SVAR

FÅ DEN OPTIMALE SPROGLØSNING

Kontakt os i dag, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprogbehov.

Close Navigation
×