KONFERENCETOLKNING

Ved afholdelse af konferencer, seminarer, eller større forretningsmøder, hvor tolkning skal foregå simultant med det talte tilbyder vi professionel simultantolkning.

Vores simultantolke har stor erfaring med en bred vifte komplekst fagindhold, og giver dig en nuanceret kommunikation på de ønskede sprog.

Vi anbefaler, afhængigt af opgavens længde, at der bestilles to tolke per sprog, da simultantolkning kan være mentalt udmattende for den tolken.

OM KONFERENCETOLKNING

Simultantolkning, benyttes ved konferencer, undervisning & kurser, oplæg eller ved møder, hvor det er vigtigt, at tolkningen ikke skaber brud i kommunikationen.

Det anbefales ved disse typer tolkning, afhængigt af opgavens længde, at der bookes to tolke pr. sprogparring.

Denne disciplin kræver meget træning og erfaring, da man praktisk talt tænker på de to sprog samtidigt, og hele tiden videreformidler fra sprog til sprog. Det er kun vores allerbedste tolke der har trænet denne disciplin.  Da simultantolkning er mentalt udmattende, råder vi altid til, ved længere opgaver, at bestille to tolke pr. sprog. De to tolke kan her afløse hinanden, og dermed fastholde opmærksomheden 100% på det tolkede budskab.

Konference- og simultantolkning anvendes bl.a. ved konferencer, undervisning, pressemøder mm.

HVORDAN?

Ved simultantolkning benyttes der ofte udstyr som tolkekabine og headset. Tolkekabinen ses ofte ved større, officielle arrangementer, mens headsettet bruges i stort set alle simultantolkninger. Særligt hvis der er flere forskellige sprog der skal tolkes til, hjælper dette til at tolkene ikke skal bekæmpe hinanden for at blive hørt.

Simultantolkning kan dog også foregå som ”hvisketolkning”. Dette ses ofte hvis der kun er en eller få der skal tolkes for. Det er dog her stadigvæk vigtigt, at tolkningen ikke forstyrrer de øvrige deltagere.

Ved bestilling af simultantolkning foreslår vi altid at der holdes en dialog, og forventningsafstemning inden, i samråd med tolkene.

HURTIGT SVAR

FÅ DEN OPTIMALE SPROGLØSNING

Kontakt os i dag, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprogbehov.

Close Navigation
×