HJEMMESIDE- OVERSÆTTELSE

Oversættelse af din hjemmeside til dit globale publikum er en investering, der i sidste ende vil give dig højere konverteringsrate, højere troværdighed og konkurrencefordele. Det kan derfor være en fordel at oversætte din hjemmeside specielt til de markeder du gerne vil gøre dig godt i.

VI TILBYDER DIG

Modersmåls-
oversættelse
SEO-optimeret oversættelse
Højere konverteringsrate
Keywords oversættelse og inkorpoering

VI STÅR KLAR TIL AT
OVERSÆTTE DIN
HJEMMESIDE

Din hjemmeside er din virksomheds ansigt udadtil. Det giver derfor sig selv at den bør oversættes af modersmålsoversættere med kendskab til din branche, forståelse for brand-communication, og forståelse for SEO-optimering.

Undersøgelser viser at konverteringsraten falder markant, når en hjemmeside ikke er tilgængelig på kundens modersmål. Det er altså ikke alle kunder der er tilfredse ved at virksomheden blot er oversat til engelsk.

Hvis kunden har adgang til hjemmesiden på sit eget modersmål, skaber det både tryghed, troværdighed og tillid hos kunden. Hos Maya’s Tolkeservice er du sikker på at blive koblet sammen med en oversætter der har sat sig ind i både din branche (og den terminologi der hører til), samt dit brand, og dermed bedst kan hjælpe dig ud til dit globale marked.

Vores oversættere kan levere alle former for hjemmesideoversættelser. Kontakt os nu, og få et uforpligtende tilbud på netop din hjemmeside.

SEO OPTIMERING SKABER HØJERE KONVERTERINGSRATE

Vores modersmålsoversættere er alle specialister inden for SEO optimering. For at hjemmesideoversættelsen bedst matcher jeres brand, starter vi altid med at der sendes en liste over keywords I vil være sikre på florerer på jeres hjemmeside. Vores oversætter vil derefter sørge for at inkorporere disse hvor på siden det giver bedst mening.

HURTIGT SVAR

FÅ DEN OPTIMALE SPROGLØSNING

Kontakt os i dag, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprogbehov.

Close Navigation
×