MEDICINSK-OVERSÆTTELSE

Vores oversættere har stor erfaring med dokumentoversættelse af medicinsk karakter. Du kan trygt og sikkert overlade disse oversættelser til Maya’s Tolkeservice; vi sikrer høj kvalitet, hurtig levering, og sørger for at vi holder os så tæt på den originale tekst som muligt, når det gælder fagtermer på de forskellige sprog.

VI HAR SPECIALISTER INDENFOR

Energi og miljø
Maskinekonstruktion
Fødevareindustrien
Landbrug og transport
IT- og telebranchen
Elektronik
Bygge og anlæg
Arkitektbranchen

OVERSÆTTERE MED ERFARING

Medicinsk oversættelse er ikke bare komplekst; en korrekt og præcis medicinsk oversættelse kan gøre en utroligt stor forskel for de berørte parter.

En medicinsk oversættelse af bedste kvalitet, kræver en oversætter med stor erfaring med medicinske oversættelser, og kendskab til den præcise terminologi. Har I krav til terminologien, vil disse blive taget i betragtning, så oversættelsen lever op til både krav og forventninger

HVORFOR ET FAST SAMARBEJDE ER BEDST

Flere oversættelser er lig med bedre priser. Vores oversættere (ved hjælp af vores special-designede oversættelsessoftware) gemmer alle tidligere oversættelser – ensartede formuleringer hentes derfor direkte fra databasen. Jo flere af disse gentagelser der forekommer, jo større rabat kan indregnes.

Og det bliver ikke bare billigere – I sikres også en ensartet proces hele vejen igennem.

Derfor oplever mange af vores kunder, at jo flere tekster de sender ind til os, jo billigere bliver det. Ikke nok med det, sikres I på denne måde en ensartet og konsekvent tone of voice hele vejen igennem

FASTE SAMARBEJDSPARTNERE

Vi oplever at de fleste af vores kunder foretrækker faste oversættere og korrekturlæsere på deres projekter. Der oprettes derfor et fast hold der kender til netop jeres behov, tone-of-voice, terminologi, mm.

HURTIGT SVAR

FÅ DEN OPTIMALE SPROGLØSNING

Kontakt os i dag, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med dine sprogbehov.

Close Navigation
×